Selectietrainingen

3E6B56F5-EEE0-43DA-8910-0D05E860F6A4

Selectietrainingen

Deze trainingen vinden per cyclus plaats op vrijdag en zondag. De trainingen duren 1u en 15 min en je wordt ingedeeld in een groep op niveau en leeftijd. We hebben prestatieve en recreatieve teams. Voetbalschool de Betuwe biedt selectietrainingen aan waarbij niet alleen aan je technische vaardigheden wordt gewerkt, maar ook aan wedstijdgerichte oefeningen en sociale vaardigheden. De spelers worden op een manier gecoacht waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Bij Voetbalschool de Betuwe is iedereen welkom, ongeacht het niveau.

Onze voetbaltraining is bedoeld voor jongens en meisjes uit regio Tiel en de Betuwe. Op dit moment zijn er spelers actief van (RKTVC, Theole, Tec, Uchta, Wadenoijen, Ophemert, Buren, Zoelen, Lienden, Maurik, Wamel, Dreumel, Geldermalsen en Culemborg) 

Deze kinderen zullen samen ook mooie herinneringen maken door deel te nemen aan sportdagen, wedstrijden of toernooien en meer. Dit zal voornamelijk in Tiel georganiseerd worden.

Tijdens de trainingen wordt gewerkt aan

  • Dribbelen
  • 1 vs 1 / 2 vs 2 duels
  • Omschakel oefeningen
  • Bewegen met en zonder bal
  • Kleine/grote partijen
  • Motoriek
  • Snelheid
  • Tekortkomingen speler en sterke punten perfectioneren. 

 

Lees verder of maak gebruik van een proeftraining.

 
Trainingstijden:
Elke Vrijdag

16:30 – 17:45 / Leeftijd 12- 14 jr

17:45 – 19:00 / Leeftijd 15jr of ouder

Elke Zondag

11:15 – 12:30 / Leeftijd 6 – 11jr

Locatie

Wadenooijenlaan 300

4006 AW Tiel

Sportpark de Ridderweide

VSB Regioteams

Bij de Voetbalschool de Betuwe richten we ons ook op getalenteerde voetballers uit de regio Tiel en de Betuwe, die de drive hebben om het beste uit zichzelf te halen. Samen gaan we uitdagingen aan om onze vaardigheden te verbeteren. Dit zal in de onderbouw, middenbouw en bovenbouw zijn. Deze teams nemen deel aan oefenwedstrijden/toernooien in en buiten Tiel. 

Onze doelstelling met de regioteams zijn de beste spelers uit de Betuwe bij elkaar te brengen en op te leiden tot het hoogst mogelijke niveau. Vervolgens ondersteunen wij hen in hun ontwikkeling als voetballer.

Beste Spelers van de maand 2023

Meld je aan en kom op PROEF selectietraining

Je kunt je nu aanmelden voor een selectietraining door het formulier in te vullen. Grijp deze kans om je vaardigheden te laten zien en misschien zelfs deel uit te maken van ons getalenteerde team!

Heeft u andere vragen?

In dit geval kunt u gemakkelijk met ons in contact komen door op de knop hieronder te drukken.